Alle producten van het merk Mediclinics

Voor iedere situatie, voor iedere (sanitaire) ruimte, Mediclinics biedt een passende oplossing met zijn producten. Een zeer uitgebreide lijn van eenvoudige tot uitermate robuuste elektrische handendrogers en andere hygiënische oplossingen.

close

Er zijn 174 producten.

Item 1-24 van 174 in totaal item(s)

Actieve filters

Elektrische handdrogers. Een breed assortiment.

De productlijn van Mediclinics bevat een uitgebreide reeks elektrische handdrogers. Van eenvoudige kunststof modellen, ideaal voor scholen en kantoren, tot robuuste, vandalismebestendige metalen modellen voor openbare ruimtes. De handdrogers, waaronder de Mediflow- en Optima-serie, bieden opties technologieën zoals sensorbediening, automatische temperatuurregeling en energiebesparende functies. Deze eigenschappen zorgen voor een snelle, hygiënische en efficiënte handdroging, terwijl er tegelijkertijd wordt bespaard.

Meer dan alleen handdrogers

Naast de bekende handdrogers, biedt Mediclinics ook andere producten die bijdragen aan een hygiënische sanitaire ruimte. Denk hierbij aan zeepdispensers, afvalbakken en babyverschoontafels. Deze producten zijn ontworpen met hetzelfde oog voor kwaliteit en duurzaamheid, en zijn beschikbaar in diverse uitvoeringen om naadloos aan te sluiten bij de esthetiek van uw sanitaire ruimte. Of u nu kiest voor de elegantie van RVS of de moderne uitstraling van kunststof, Mediclinics biedt de perfecte aanvulling op uw sanitaire inrichting.